Veckans (ish) bästa pins

311

Hej ungefär världens snyggaste skåp. Ja, du var mig löjligt snygg faktiskt.

312

Vår hall är väldigt smal, bara en korridor som är lika bred som dörren egentligen. Alltså får man inte plats med så mycket. Den är fönsterlös och rätt mörk också. Men vad tror ni, skulle det fungera att sätta upp hyllor upp mot taket såhär? Det skulle göra vårt liv en hel del lättare av många anledningar (inte minst för att dölja en oerhört stygg sladd som löper längs väggen).

3110

317

316

Jakten på den perfekta tavelväggen fortsätter. Hitta rätt bilder alltså, lättare saker kan man ge sig in på. Eller så ska man bara sluta tänka och bara köra. Jag vet inte. Länsar i alla fall Myrorna och en anna second hand-affär här i Sumpan på ramar med jämna mellanrum.

319

När jag går på mammaledighet (och Nano snällt ska stanna kvar några veckor) ska jag sy mig några sådana här tror jag. Och bara skrota runt i på dagarna tillsammans med mina Birkenstock. Observera att det i min drömbild fortfarande ska vara varmt och jag ska må prima. Vem är med mig?

314

313

Vi ska minirenovera vårt badrum (steg 1) i helgen. Byta handfat, ordna med en grund för skötbord och ny spegel framför allt. Och så ska rymdskeppet som agerar lampa i taket tas bort illa kvickt. Vad det lider ska väl duschvägg och toastol också bytas. Grunden får vara kvar och det kommer bli milsvis bättre än vad det är just nu, men om jag hade fått börja om från början. Vojne vojne vad fint (och dyrt) det hade kunnat bli.

315

En av de bästa grejerna med Pinterest är att söka på något specifikt problem man har och få lösningar presenterade. Som att få förslag på hur man fyller en ny kökshylla från IKEA som man spontanköpt. Sök på Omar IKEA och vips har man styling-tips lika gratis som man blir väckt av tuppen i byn hos pappa.

318

Slutligen. Sommaren lever vidare med sol och goa känslor. Men världen är inte på topp just nu så vi får sträcka på oss lite extra, stå upp för oss själva och allt det en goda som ändå finns och som omger oss. Ta den lilla eller stora fighten, den du känner är för dig. Se till att varje dag räknas och att det onda inte vinner. Någonsin.

Bildkällor: (1), (2), (3)(4), (5), (6, oklar), (7), (8), (9)(10)

6 Comments

 1. Angus
  3 augusti, 2016

  I’m with you!! Med 5 månaders buk utan bebis i magen pga slappa magsmuskler och birkenstock kopior från Ica maxi!

  Svara
  1. johanna
   3 augusti, 2016

   Done deal!

   Svara
 2. Brysselkakan
  3 augusti, 2016

  Om ni har högre än standard i tak vore väl hyllor sådär i hallen perfekt! Misstänker att det kan behövas lite mer golvyta framöver så det ni kan få bort är väl toppen!

  Svara
  1. johanna
   3 augusti, 2016

   Ja det är väl lite så. Kan nog bli lite hyllor alltså..

   Svara
 3. home2tiny
  4 augusti, 2016

  Här är en till som jagar efter den ”perfekta” tavelväggen, tack för Pinterest…. Snyggt och praktiskt med hyllorna. Kramisar Tina

  Svara
 4. Marie
  4 augusti, 2016

  Ohh så snygg inspo du visar =D

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *