Vinterskrud à la fyra nyanser av brunt

Vi har kört escape to the country över helgen och åkt till Fångö för lite häng i icke-vintern. Vad är det med det här landet egentligen just nu. Tur för den (vintern alltså) att fyra nyanser av brunt kan vara vackert på en skärgårdsö det med för annars hade jag tappat lite humöret känner jag (vilket ni kanske kan ana på min vansinnigt gladlynta och färggranna outfit). Snålblåst, mulet, barmark och tre plusgrader var inte vad jag egentligen signade upp mig på när landet lagom med fyra årstider knackade på dörren och erbjöd boning. I-landsproblem i sen renaste form, jag vet. Det var dessutom en väldigt trevlig promenad ändå. Och nu har till och med horisonten börjat skvallra om att Gotlandssolen är på väg att sprida sig även hit så jag ska verkligen inte klaga.

Däremot ska jag baka kanelbullar i någon form av raw-format. Och dricka kaffe. I solen kanske?!

2 Comments

 1. Angus
  11 februari, 2017

  Likadan mössa som Pärlan! Fina fisken!

  Svara
  1. johanna
   12 februari, 2017

   Åh, jag och pärlan <3

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *