Besvikelsen

05032016-DSC_8277 05032016-DSC_8278 05032016-DSC_8279 05032016-DSC_8281

Nu hade jag tänkt mig att jag skulle visa härliga vinterbilder fulla med täckbyxor och sånt. Men så blev det inte. Istället blev den där hostan mycket värre och övergick så småningom till något som nog kan förklaras som influensa – om möjligt i en lindrigare variant. Så min helg som, när den bokades, skulle innehålla skidåkning och vasaloppshäng och massor med frisk luft blev tre dygn i soffan och sådana där härliga torr-sår runt näsan (ber om ursäkt för detaljerna). Det var fantastiskt att träffa familj och släkt, men nej – det blev inte som jag tänkt mig. Så ja – jag är lite trumpen och sur faktiskt. Så istället får ni hålla till godo med bilder från det enda jag lyckades få att hända i helgen innan snuvan bröt ut, en kort tur till Källans second hand. Alltid kul att rota bland gamla prylar och finns det någonstans där det finns fyndpotential så är det där. En födelsedagspresent av Mini fick jag också (men den får ni se en annan dag).

koksplanering

Nu är jag i alla fall i stan igen men mår fortfarande inte på toppen direkt. Men det går åt rätt håll och istället för att gå på den planerade hockeymatchen ikväll så planerar jag kök. Sitter och hänger på IKEA:s köksplanerare för att få ordning på det hela. Men det är inte lätt. Förvaring står mot luftighet, bänkyta mot sittyta, kyl och frys mot kyl/frys. Och så vidare. Vi kan väl säga att jag har en större dragning mot det estetiska än det praktiska.

9 Comments

 1. Brysselkakan
  8 mars, 2016

  Du måste mått bättre än mig för jag avstod från tre loppisar för att jag inte orkade och då erbjöd sig mellansonen att köra. Nåja, det kommer fler och då är jag frisk!
  Gjorde du några fina fynd?
  Köksplanering… Kul och lite klurigt. Har planerat tre kök de senaste åren och till slut blir det bra. Kan tipsa att åka till Ikea i Västerås när du känner dig klar, de på köksavdelningen där är så otroligt mycket mer kundvänliga och tillmötesgående än de i Stockholm. De hjälper dig med att kolla så allt funkar som du tänkt, de ger tips och ser till att du får det som du vill. Otroligt proffsiga! Det går också att boka tid mot en kostnad om du kör fast. Vill du ha tips och tankar så kollar jag gärna på det om du vill. Älskar ju sånt här!

  Svara
  1. johanna
   10 mars, 2016

   Haha, mitt besök varade i fem minuter och var innan det värsta bröt ut 🙂

   Vi ska göra så pass lite hos IKEA så det är nog inte värt en tur till Västerås. Men tack ändå. Och det kommer då komma frågor och funderingar att ta sig an kan du lita på 🙂

   Svara
 2. home2tiny
  9 mars, 2016

  Ajdå trist att missa en myshelg. Hoppas du känner dig bättre får till ditt kök. Kramisar Tina

  Svara
 3. Ruth | HungryHeart.se
  9 mars, 2016

  Neej, vad surt! Hoppas du kryar på dig!

  Svara
  1. johanna
   10 mars, 2016

   Tack!

   Svara
 4. mormor
  9 mars, 2016

  Hoppas att du blir fort frisk igen! Kram!

  Svara
  1. johanna
   10 mars, 2016

   Det går helt klart åt rätt håll i alla fall.

   Svara
 5. Hannis
  10 mars, 2016

  Sur blir man över sånt!
  Förkylningar som gör att man måste hänga i soffan är aldrig kul.
  Däremot loppisar! Sånt gillas=))

  Hehe, måla och fixa ja. Det är en besatthet i familjen.
  Snart dags igen, men hemma hos mig själv den här gången!

  Svara
  1. johanna
   10 mars, 2016

   Haha, ja verkligen. Lite besatta är ni!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *