En torsdag med Sigge

Torsdagsförmiddag här.

Med en sur liten människa här hemma blev det till att gnugga geniknölarna och komma på något som kunde liva upp. Balkonghäng med blomplantering blev det jag kom på. Så jag stoppade i ungen i en overall och stoppade ut unge med overall på en filt. Där verkade ändå bilarna på vägen vara underhållande nog – även om han inte skrattade av förtjusning direkt.

Fram med sticklingarna som fått ett rejält rotverk i sina vattenbehållare, blomjorden, vattnet och kaffet.

Kallt som att bita i isglass var det, men efter någon stund kom solen på ett välkommet besök och gjorde att min inte alltför snygga (ärligt nu, skitfula) outfit i alla fall blev någorlunda väderkorrekt.

Så vände jag mig om en sekund och väl åter på min plats hittade jag detta.

Eller i ärlighetens namn detta. En helt plötsligt strålande glad skit som fått fatt på en påse jord och haft en liten festmåltid på sin sida balkongen.

Men det mesta blev i alla fall planterat…

…innan vi fick gå in och sanera händer och min och gosa istället. Jag försökte ta kort på oss, men det gick som ni ser sådär. Sen bytte vi blöja, åt lite mat och gjorde omstart i form av tupplur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *