Födelsedag i förbifarten och umgångeshelg

Mitt i en efterhängsen röklukt från vasaloppselden, barnvagnspromenader och handling har jag lyckats fylla år hyfsat obemärkt. I måndags till och med. 32 år och i särklass den födelsedag jag brytt mig minst om i mitt liv. Jag vet inte om det är ålder eller bebis fel, men det är ett faktum i alla fall. Men jag hade en bra dag. Tog världens bästa sällskap och åkte tillbaka till Stockholm på förmiddagen, sen fick jag semla och kakor men framför allt en kram av karln efter för lång tid ifrån varandra. Och så fick jag gosa lite med de där gosefötterna i en pyjamas. Nä, det blir inte så mycket bättre än så.

Och hips vips så är det fredag igen och vi har familjehelg inplanerad. Lite utflykt och lite mata Sigge med gröt (något av en favoritsyssla för tillfället) står på schemat men framför allt ska vi umgås. Hoppas ni alla får en underbar helg!

2 Comments

 1. Sandra Bergström
  10 mars, 2017

  Grattis i efterskott! Min första födelsedag var precis 29 dagar efter att Ebbe kom till världen, kändes som en helt vanlig dag. Lusten att fira kom tillbaka året därpå. Att få bebis kan verkligen ha en tendens att sätta allt annat på vänt’ ett litet tag. Kram <3

  Svara
  1. johanna
   21 mars, 2017

   Hehe, litegrann ja. Typ allt (inkl städning) är på vänt känns det som.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *