Man ska varva ner i tid säger de

20062016-DSC_9380

Nu har jag både hört det på distans och kommit på det själv, man ska varva ner i tid till semestern. Så man är i mode redan när semestern börjar. Det är tydligen bra för hälsan. Och själen tänker jag. Så vi äter gladmat i stora lass när vi kommer hem till fin dopinbjudan ().

20062016-DSC_9383

Jag parkerar mig i en bekväm lutning i soffan och spenderar en halvtimme med att bara titta på magen som guppar – och försöker föreställa mig att det är vårt barn som leker truppgymnastik där inne. Hypnotiserad.

20062016-DSC_9382

Sen äter jag ett lass till bara för att halloumi är halloumi (och inte kassler som karln hotade med att köpa för att han tycker oljan skvätter för mycket) och jag tänker inte en sekund på rullgardinen som ska få en träplatta vid fästena eller gardinerna som ska upp. Eller tvätten som borde packas upp. För mission semester-mode har inletts.

3 Comments

 1. Charlotte Uleskog
  21 juni, 2016

  Känner känslan! Går på semester imorgon 🙂 Halloumi är verkligen bäst! Fin mage har du också 🙂

  Svara
  1. johanna
   21 juni, 2016

   Wiho! och TACK 🙂

   Svara
 2. Ruth | HungryHeart.se
  23 juni, 2016

  Åh, den där uppladdningstiden precis före semestern alltså! Så himla härlig. Hoppas du får en riktigt bra sommar med fina gymnastiktruppen i magen och en knippe härliga människor ”på utsidan”! =)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *