Morgondis, husdjur, tofflor, ny dator – you name it

Sigge tyckte att kvart över fem var en bra tid för uppstigning imorse. Hans föräldrar hade åsikter kring detta men var visst för trötta för att framföra dem så vi gick upp. Det finns dock fördelar med det. Som att karln undrar om fönstren verkligen ska vara sådär immiga och jag som har tofflorna redo tar på mig uppgiften att undersöka grannarnas hus (lite på avstånd, var lugna) och kliver ut i morgondis med betande rådjur (hjortar?) mer eller mindre på tomten och en nyvaken sol på det. Fördel serverad på silverfat mina vänner.

Annars så kom det gamla datorhaveriet tillbaka. Ni vet den uppätna sladden och dess följetång. Fast den här gången kom det tillbaka i form av att datorn helt enkelt började klappa ihop. Så, rädd för att förlora år av minnen samlade i bilder, vi tog ändan ur vagnen (läs: satte ändorna i bilen och åkte till Täby centrum) och köpte en ny. Jag vill dock rikta ett stort tack till min lilla trotjänare sedan sju år tillbaka, du har varit perfekt. Nu sitter jag istället vid en stationär rackare som visar bilderna i knivskarphet och gör mig förundrad över tekniken och dess framfart.

2 Comments

 1. Linda
  30 juli, 2017

  Före kl 6 på morgonen får ni traska omkring på vår tomt och spana bäst ni vill. Vår morgonmarodör har sovit förbi 6-strecket den senaste tiden faktiskt! Vi tar tacksamt emot dessa ”sovmorgnar” nu för tiden ;-)!

  Svara
  1. johanna
   31 juli, 2017

   Haha, ja vi väntar spänt på när det ska inträffa 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *