Morgonstund

morgonstund (1 av 1)

Efter gårdagens debakel när jag vaknade sex minuter innan klockan skulle ringa och hann med att både gå på toa och verkligen somna om innan klockan faktiskt ringde, vilket gjorde att jag var helt ur synk hela dagen, lärde jag mig av mitt misstag och gick upp när klockan ringde idag. Trots att ni ju ser hur skönt det hade varit att ligga kvar. Men jag är mycket mer på tå idag känner jag, bra för mig.

 

13042016-DSC_8413

Och lite mer tid att sitta med min gröt i köket och njuta av den blå himlen utanför fönstret och ha det bra fick jag också. Även om jag tog fel mjölk i kylskåpet så det blev den som inte såg helt frisk ut. Men jaja, lite sur mjölk har ingen dött av.

 

13042016-DSC_8412

Nu är det i alla fall dags för jobbet. Vad jag ska göra där är i ärlighetens nog ingen som bryr sig om, om jag skrev om mitt jobb skulle den här bloggen nog nå höjden av ointressant. Inte för att jag inte tycker mitt jobb är skitkul, utan för att ”idag läste jag ett dokument och kommenterade på en mening som inte höll ihop, och sedan läste jag ett till dokument och hade en fråga om betalningsstrukturen. Sedan läste jag några dokument till – det mesta om EU-regler” är känns som någon direkt kioskvältare.

11 Comments

 1. johanna
  13 april, 2016

  härliga bilder i en mjuk färgton! fint!

  Svara
  1. johanna
   14 april, 2016

   Tack!

   Svara
 2. Sandra
  13 april, 2016

  Ljuset genom rullgardinen, eller sidorna är väl värst, gör att jag vaknar innan klockan varje morgon, blev tokig och åkte i förra veckan och mått beställde rullgardiner!
  Nu jäklar

  Ang färgen den är från Jotun och heter smoothwhite! Hashtagga på insta, jag hittade färgen hos en norsk bloggare… Fastnade direkt 😉

  Godkväll

  Svara
  1. johanna
   14 april, 2016

   Haha, först vill man bara ha ljuset och så när det kommer så bråkar det bara 😉

   Svara
 3. vardagskonst
  13 april, 2016

  Har gått och tittat på de här bilderna under dagen. Tycker de är så fina. Jag har aldrig varit särskilt bra på det där, att blanda det dova med det dova utan att det blir mjäkigt och liksom…anonymt. Nu är det förresten jag som kommentarstalkar men har äntligen lite tid att inte bara skriva utan också läsa. Din blogg är förresten en favorit hos mig. Kram!

  Svara
  1. johanna
   14 april, 2016

   Men åh, jag som tänkte att de blev fadda och trista bilderna 🙂 Så verkligen ett stort tack! Dubbeltack till och med!

   Svara
 4. Angus
  13 april, 2016

  Det blev inga utemöbler! de va slut de vi ärligen bestämt oss för, hoppas de kommer in snart!

  jag kommer att gå på en färg från Auro som är lite gifter och skit i (om man jämför med andra) om man går igång på sånt så tror jag på ”mellangrå” i den färgen. Finns här. Den ser mörkare ut än va den är, har beställt hem färgprov.

  Om man inte tänker alls på det så kör ju alla bloggare och instagramfreaks där ute på Beckers ”grus” eller ”havsbris”! 🙂 tips tips!

  Svara
  1. johanna
   14 april, 2016

   Jag går igång på sånt. Tack för tips!!

   Svara
 5. Angus
  13 april, 2016

  Finns här skriver jag och glömmer länka…
  Finns på byggfabriken!
  http://www.byggfabriken.com/renoveringshjalpen/index.php/mala-med-auro-ekologisk-vaggfarg/

  Svara
 6. Ellinor
  14 april, 2016

  Förstår inte grejen med kroppen som envisas med att vakna en sisådär 20-30 minuter innan utsatt tid. För tidigt för att gå upp och helt hopplöst att ligga kvar då man precis hinner somna om och sova som bäst innan klockan ringer.
  Förstår att du gärna ligger och drar dig lite extra i sängen. Väldigt vackra och stämningsfulla bilder.

  Svara
  1. johanna
   14 april, 2016

   Ja, konstigt hur det fungerar det där. Och TACK!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *