Om mig

Välkommen hit till en vimsig dalkulla som numera bor i ett hus på Ekerö (som jag längtat och suktat efter att få bo i hus alltså) och som är sjukt bra på att packa väskor effektivt men som inte kan höger och vänster.

Här bloggar jag om livet, vardag och fest, för att få utlopp för min lite mer kreativa sida (den andra sidan är jurist, så ja ni fattar). Jag tycker om att fotografera, sy, inreda och pyssla, men jag kan inte lova att blogginnehållet kommer baseras på detta dessvärre. Efter tio års bloggande har jag lärt mig att jag är fullt okapabel att nischa mig (som det heter att man ska göra om man vill bli välbesökt). Tidigare har en lägenhet renoverats i september 2016 föddes vår lilla Sigge, så mycket renovering och bebis har det blivit. Nu stundar dock kanske mer piff av hus, fortsatt en hel del bebis, hur bra jag mår av att bo i just hus och kanske lite ångest över att min föräldraledighet mycket snart är slut.

Hoppas ni trivs lika bra som jag gör här inne och lämna gärna ett avtryck innan ni swishar vidare i cyberrymden. Har ni frågor om vem jag är, om sidan eller andra saker som man ville ha reda på men som inte finns på google är det bara att höra av sig. Jag älskar kontakt.