Veckans bästa pins

Glad måndag i stugorna (även om geniet här hemma trodde det var fredag när hon vaknade). Men måndag som fredag som söndag, några gobitar från mitt pinterest-konto har vi väl tid med hur som helst.

Jag vet inte vad det är med mig och gamla stolar med diverse textiler på. Jag bara faller för det. Speciellt i sådana här miljöer.

”Jag vill ha sådana här i köket”, sa jag stolt och visade karln bilder på några vitrinskåp. ”Vem är du?”, svarade han – och hänvisade till någon konversation vi visst haft för fem år sedan där jag totaldissade vitrinskåp. ”Jibidijabidi”, blev mitt intelligenta svar, ”man är väl en slav för trender va!”. Sagt och gjort.

Okej, vi kommer ha en nybyggd ”trädgård” (den är så liten) så några gamla mastondontlummiga träd i någon vrå av tomten kommer inte finnas. Men ändå. Uteplats, en riktig en. Inspirationspeppen på den hörrni.

Borde vi inte alla ha en glittrig pläd och en diskokula i sovrummet?

Om man bortser från idag så kanske ni har märkt en sak. Vi är på väg mot sommar. Med ängsblommor i diket och värme när man öppnar fönstret. Som jag ska plocka blommor i sommar!

Jakten på de perfekta matstolarna fortsätter. Eller i annat fall operation arbeta med de vi har som är lite rangliga. Fast jag vill ha typ sådana här egentligen tror jag.

Bara gör’t!

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *